Barion Pixel

Általános szerződési feltételek

Prof. dr. Török és Fia Bt.

A www.kekjod.hu webáruház árukínálatát a Bioaktív kékjód+ termék képezi.

A Bioaktív kékjód+ internetes áruház üzemeltetője:

Németh Andrea e.v.
Székhely: 2234 Maglód, Bezerédi utca 5.
Adószám: 57213181-1-51
Bankszámlaszám: OTP Bank 11713005-20602965
Nyilvántartási szám: 55815581
Telephely: 1042 Budapest, Virág u. 41. 9. em. 28.

A vásárláshoz szükséges adatok:

  • a vásárló neve
  • szállítási címe
  • számlázási címe
  • elektronikus levelezési címe

Csak olyan információkat kérünk Öntől a vásárláskor, amelyek feltétlenül fontosak ahhoz, hogy küldeménye célba érjen. Telefonszámára azért van szükségünk, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket is tisztázhassuk Önnel. Kérjük, ennek érdekében pontosan adja meg a kért adatokat!

Adatainak kezelésekor az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról » előírásainak megfelelően járunk el. A szolgáltató, az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azt harmadik személynek át nem adja. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez szükségesek.

Fizetési módok

  • Előre utalás a megadott bankszámlaszámra
  • Elektronikus úton bankkártyával (Mastercard, Maestro, VISA, American Express) vagy e-pénztárcával (Barion) történő fizetési tranzakcióra. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártyával vagy az e-pénztárcával történő fizetésre vonatkozó tájékoztató itt érhető el: https://www.barion.com/hu. A bankkártya adatok a webáruházhoz és üzemeltetőjéhez nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
  • Utánvét

Panaszok és reklamációk

Cégünk mindenkor törekszik vásárlóit maradéktalanul kiszolgálni és megelégedésükhöz hozzájárulni. Előfordulhat azonban, hogy ez nem teljes mértékben sikerül.

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy amennyiben panasszal kíván élni szolgáltatásunkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban +36 1 9502090 telefonszámon vagy az info@kekjod.huemail címen szívesen állunk az Ön rendelkezésére.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kijelentjük, hogy az oldalon megjelent információkat a Prof. dr. Török és Fia Bt. birtokolja. Tilos, előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül a tőlünk (nem csak internetes oldalainkról) származó információk tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása.

A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Hozzájárulunk weboldalunk böngészéséhez, illetve kivonatok – kizárólag saját felhasználási célból történő – készítéséhez. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz előzetes írásbeli hozzájárulás szükséges!

Olvasói beleegyezés

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalunkat, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette. Nem teszünk különbséget regisztrált és nem regisztrált felhasználóink között. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a leírtakat szabadon megváltoztassuk.

Adatvédelem

A személyiségi jog és az adatok biztonsága