Általános szerződési feltételek

Prof. dr. Török és Fia Bt.

A www.kekjod.hu webáruház árukínálatát a Bioaktív kékjód+ termék képezi.

A Bioaktív kékjód+ internetes áruház üzemeltetője:

Prof.dr. Török és Fia Bt.
Székhely: 1133 Budapest, Tisza utca. 8.
Adószám: 22664888-1-41
Bankszámlaszám: OTP Bank 11713005-20602965
Cégjegyzékszám: 01-06-783160
Telephely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 23. II. emelet 5.

A vásárláshoz szükséges adatok:
– a vásárló neve
– szállítási címe
– számlázási címe
– elektronikus levelezési címe

Csak olyan információkat kérünk Öntől a vásárláskor, amelyek feltétlenül fontosak ahhoz, hogy küldeménye célba érjen. Telefonszámára azért van szükségünk, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket is tisztázhassuk Önnel. Kérjük, ennek érdekében pontosan adja meg a kért adatokat!

Adatainak kezelésekor az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról » előírásainak megfelelően járunk el. A szolgáltató, az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azt harmadik személynek át nem adja. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez szükségesek.

Panaszok és reklamációk

Cégünk mindenkor törekszik vásárlóit maradéktalanul kiszolgálni és megelégedésükhöz hozzájárulni. Előfordulhat azonban, hogy ez nem teljes mértékben sikerül.

Tájékoztatjuk Önt arról, hogy amennyiben panasszal kíván élni szolgáltatásunkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban +36 1 9502090 telefonszámon vagy az info@kekjod.huemail címen szívesen állunk az Ön rendelkezésére.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Kijelentjük, hogy az oldalon megjelent információkat a Prof. dr. Török és Fia Bt. birtokolja. Tilos, előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül a tőlünk (nem csak internetes oldalainkról) származó információk tartalmának részben vagy egészben való tárolása, illetve a weboldalak bárminemű sokszorosítása.

A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Hozzájárulunk weboldalunk böngészéséhez, illetve kivonatok – kizárólag saját felhasználási célból történő – készítéséhez. Terjesztési szándékkal történő másoláshoz előzetes írásbeli hozzájárulás szükséges!

Olvasói beleegyezés

Abban az esetben, ha Ön meglátogatja oldalunkat, úgy tekintjük, hogy a leírtakat tudomásul vette. Nem teszünk különbséget regisztrált és nem regisztrált felhasználóink között. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a leírtakat szabadon megváltoztassuk.

Adatvédelem

A személyiségi jog és az adatok biztonsága