Barion Pixel

WEBSHOP: Bioaktív Kékjód+

WEBÁRUHÁZ

A www.kekjod.hu webáruház árukínálatát a Bioaktív kékjód+ termék képezi. A Bioaktív kékjód+ internetes áruház üzemeltetője: Prof.dr. Török és Fia Bt. Székhely: 1133 Budapest, Tisza utca. 8. Adószám: 22664888-1-41 Bankszámlaszám: OTP Bank 11713005-20602965 Cégjegyzékszám: 01-06-783160 Telephely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 23. II. emelet 5. A vásárláshoz szükséges adatok: – a vásárló neve – szállítási címe – számlázási címe – elektronikus levelezési címe Csak olyan információkat kérünk Öntől a vásárláskor, amelyek feltétlenül fontosak ahhoz, hogy küldeménye célba érjen. Telefonszámára azért van szükségünk, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket is tisztázhassuk Önnel. Kérjük, ennek érdekében pontosan adja meg a kért adatokat!
Adatainak kezelésekor az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról » előírásainak megfelelően járunk el. A szolgáltató, az adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azt harmadik személynek át nem adja. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez szükségesek.

Panaszok és reklamációk

Cégünk mindenkor törekszik vásárlóit maradéktalanul kiszolgálni és megelégedésükhöz hozzájárulni. Előfordulhat azonban, hogy ez nem teljes mértékben sikerül. Tájékoztatjuk Önt arról, hogy amennyiben panasszal kíván élni szolgáltatásunkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban +36205405420 telefonszámon vagy az info@kekjod.hu email címen szívesen állunk az Ön rendelkezésére.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!